Tidligere har jeg mint dere på at det er lov til å velge en annen størrelse på klærne enn det som butikken vil skal være din størrelse, det er lov til å kjøpe Large selv om man er bittelita og slik få en oversized cardigan til å hive over de fine kjolene, det er lov til å velge selv hvilken passform du vil ha fremfor å velge slavisk etter den bokstaven eller det tallet som liksom skal være deg. Sist gang jeg snakket om det handlet det om å velge større, men det går jo like fint ann å velge mindre, sant?

Denne blazeren er av ull og ifølge lappen skal den passe en 12 år gammel gutt. I disse dager bæres den av ei 24 år gammel jente.

Blazeren går fra å være vanlig og rett og kjedelig til å ha en croppet look med innsving i livet. Ja, for jeg satte to sting i ryggen på jakken for å gi den en innsving som guttejakker gjerne mangler. Vips ser det ut til at jeg har vært hos skredderen og fått den perfekte blazeren til å matche med sorte jeans når jeg er på fotooppdrag! Mens hemmeligheten egentlig bare ligger i å tørre å velge noe annet og eBay.

Ja, for eBay er fantastisk til alt slikt. Det er der jeg fikk blazeren og du finner alt mulig annet der også, lange skjørt du kan klippe korte, kjoler du kan bruke som topp, jentegensere som kan brukes med armene rullet opp. Bruk fantasien, jenter!

Earlier I have talked about daring to choose a larger size on the rack to get the fit you want instead of the fit the store thinks you should get. I’ve talked about how to make an ordinary cardigan into an oversized one. But you don’t always have to choose a bigger size, how about trying out some of the smaller sized and see what that effect will give of the item of your choice? I bought a wool blazer on eBay that orginally are supposed to fit 12-year-old boys, but by wearing it myself it suddenly had a cropped effect and I also added a few stiches in the back to make a waist where it was none. Be creative, girls!